阅读短文,选择正确答案。
It's June the first.Mr.jye.ai Mrs.Green are in the park with their children.Lily is very happy.She is drawing a picture for her sister Jenny.Jenny is happy too.She is flying a kite with her fajye.air.The weather is fine.The kite is flying in the sky.What is Bob doing?He is reading a book under a tree.Mrs.Green is looking at the clouds.They are so beautiful.
(1)Today is CC.
A.7月1日
B.National Day
C.Children's Day
(2)Where is Bob? CC
A.He is looking at the clouds.
B.Under a tree.
C.He is reading a book.
(3)What's Lily doing? AA
A.She's drawing a picture.
B.She is flying a kite.
C.She is reading a book.
(4)Are they happy? AA
A.Yes,they are happy.
B.No,they aren't.
C.They're in the park.
(5)How's the weather today? BB
A.It's rainy.
B.It's sunny.
C.It's snowy.
【答案】C;C;A;A;B
【解答】
【点评】
声明:本试题解析著作权属菁优网所有,未经书面同意,不得复制发布。
发布:2025/3/29 4:0:1组卷:3引用:1难度:0.7
相似题
-
1.阅读日记,完成下列各题。
Saturday,Feb.18th
Today it was a sunny day.It was warm.In the morning,I went to a park with my parents.We went there by bike.We rode a bike for three people.Then we went camping.We took many pictures.In the afternoon,we went shopping.We bought some gifts for my grandma.Then we ate some delicious food.That was fun.
(一)根据日记给图片标出序号。
(二)回答下面的问题。
(1)Where did he go last Saturday?
(2)Who did he go with?
(3)How did they go there?
(4)What was the weather like last Saturday?
(5)How was his last Saturday?发布:2025/4/2 1:0:1组卷:2引用:1难度:0.8 -
2.阅读理解。
Saturday April 23rd
ㅤToday was a sunny day.In the morning,I rode a bike with my friends.And we took pictures of the beautiful park.At 12:30,we were very hungry.We went to a restaurant(饭店)and ate some delicious food.
ㅤIn the afternoon,we went shopping at a supermarket.Amy bought a kite and I bought a new bag for my mother.Then we saw a film and went home.What a happy day!
认真阅读短文并回答问题。
(1)What was the weather like today?
(2)What did the writer(作者)do in the morning?
(3)What did he do in the afternoon?
(4)Did he see a film?
(5)How did he feel?发布:2025/4/2 2:0:2组卷:1引用:1难度:0.2 -
3.读短文,完成下列问题。
Lily wants to go out to play with Peter after school.But it's raining now.They have to go to the cinema to see a film.The film is wonderful.They like it very much.
When:(1)
Who:(2)
What's the weather like:(3)
Where: (4)
What to do:(5)发布:2025/4/2 18:30:1组卷:0引用:1难度:0.8