试卷征集
加入会员
操作视频

Amy的同学Peter和Ken正在准备毕业晚会,我们来看看他们的简介。
ㅤPeter is 12 years old.He is short and strong.He is 15 cm shorter than Ken.He likes playing the violin and he's good at it.He's going to play it for the classmates.He is so happy.
ㅤKen is one year older than Peter.He is 1.68 metres tall.He is 52 kg.He is tall and thin.His hobby is doing Chinese Kungfu.He is going to do it with Mike.He is excited.
Read and finish.根据以上介绍,将表格里的信息补充完整。
Name Peter Ken
Age 12 years old (1)
13 years old
13 years old
Height (2)
1.53 metres
1.53 metres
1.68 metres
Appearance(外貌) short and strong (3)
tall and thin
tall and thin
Hobby (4)
playing the violin
playing the violin
doing Chinese kungfu
Mood(心情) happy (5)
excited
excited

【考点】个人信息记叙文
【答案】13 years old;1.53 metres;tall and thin;playing the violin;excited
【解答】
【点评】
声明:本试题解析著作权属菁优网所有,未经书面同意,不得复制发布。
发布:2024/6/27 10:35:59组卷:2引用:1难度:0.2
相似题
  • 1.阅读信息卡,选择正确答案。
    Animal Age(年龄) Feature(特征) Hobby
    cat 3 black,big eyes catching mice,eating fish
    rabbit 2 a short tail,long ears running,jumping
    dog 2 a big nose,a long body swimming,running
    fish 4 no wings,a big body swimming
    (1)We have
    animal friends.
    A.four
    B.five
    C.three
    (2)Our
    are both two years old.
    A.dog and fish
    B.dog and rabbit
    C.fish and rabbit
    (3)Both our fish and dog like
    .
    A.swimming
    B.running
    C.jumping
    (4)Our
    has a big body but no wings.
    A.dog
    B.fish
    C.rabbit
    (5)
    likes catching mice.
    A.The cat
    B.The rabbit
    C.The dog

    发布:2025/4/13 9:0:1组卷:2引用:1难度:0.3
  • 2.根据短文内容,判断下列句子是否正确,正确的写"T",错误的写"F"。
    Dear Nancy:
       I'm your new e-friend.My name is Zhang Juan.I'm a Chinese girl.I'm twelve.My father is a teacjye.air.He teaches us Maths.My mother is worker.My hobby is playing football.My father likes driving.He takes me to school in his car from Monday to Friday.My mother goes to work on foot,because her factory is not far from our home.Can you tell me something about you?
    Yours
    Zhang Juan

    (1)Nancy is Zhang Juan's e-friend.

    (2)Nancy's father is a teacher.

    (3)Nancy is twelve years old.

    (4)Zhang Juan likes playing football.

    (5)Zhang Juan wants to know something about Nancy.

    发布:2025/4/13 9:0:1组卷:0引用:1难度:0.3
  • 3.阅读短文,判断正误,正确的写"T",错误的写"F".
    Hi,I'm an English girl.I'm Amy.I'm 145cm tall and 40 kg.I studied in Beijing last year.I had many Chinese friends.My best friend is Gao Ying.She is 160cm tall and 50 kg.Last weekend we went to a park.We went boating,then we saw a film.We were very happy.I like Beijing very much.I love my friends.
    (1)Amy is an English girl.

    (2)Amy studied in Beijing last year.

    (3)Amy is taller than Gao Ying.

    (4)Gao Ying is heavier than Amy.

    (5)They were very happy.

    发布:2025/4/5 0:30:1组卷:31引用:4难度:0.6
深圳市菁优智慧教育股份有限公司
粤ICP备10006842号公网安备44030502001846号
©2010-2025 jyeoo.com 版权所有
APP开发者:深圳市菁优智慧教育股份有限公司| 应用名称:菁优网 | 应用版本:5.0.7 |隐私协议|第三方SDK|用户服务条款
广播电视节目制作经营许可证|出版物经营许可证|网站地图
本网部分资源来源于会员上传,除本网组织的资源外,版权归原作者所有,如有侵犯版权,请立刻和本网联系并提供证据,本网将在三个工作日内改正